Financieren of investeren?

Om de jeugd zelfstandiger te maken,
organiseert Daring Duck sinds 2011
scoutingclubs en zomerkampen.

Het doel van Daring Duck is om
zoveel mogelijk jongeren
praktische vaardigheden bij te brengen,
zodat zij hun toekomst
met vertrouwen tegemoet kunnen zien.

Met onze nieuwe Adventures APP, en de medewerking van strategische partners, maken wij de volgende stap naar onze doelstelling om wereldwijd marktleider te worden voor Outdoor Activiteiten voor tieners.


Voor Daring Duck was Covid-19 zowel een zegen als een ramp. Het was een zegen omdat ik me hierdoor kon concentreren op het afronden van de Adventures APP. Het was een ramp omdat al onze jeugdactiviteiten, zoals wekelijkse bijeenkomsten en zomerkampen werden afgelast, waardoor we ons inkomen kwijtraakten.

Ik ben nu op zoek naar ondersteuning om ons te helpen de Adventures APP uit te rollen en tienduizenden tieners toegang te geven tot programma’s die hun vaardigheden verbeteren en daarmee hun zelfvertrouwen vergroten.

Als investeerder profiteert u van een uniek kant-en-klaar product, in de ongelooflijk snelgroeiende markt van E-learning, met beperkte tot geen concurrentie, en een wereldwijde aanpak en potentieel.

Wilt u meer weten?

Download dan deze uitgebreidere introductie die meer informatie geeft over onze filosofie, over onze producten, over de markt, en over onze achtergrond.

Of neem direct contact met mij op via email (paul@daringduck.nl), WhatsApp of telefoon (0658899818).

Bedankt voor de tijd die u hierin steekt,

Paul Schoe