Team Building

Introductie

Naast de Adventures voor de jeugd staat Daring Duck bekend om de unieke en nuttige teambuildingactiviteiten die we in China organiseerden voor bedrijven zoals Johnson & Johnson en Volkswagen, en voor universiteiten zoals Xiamen University en HuaQio university.

Onze teambuildingprogramma’s richten zich op het stimuleren en verbeteren van de samenwerking tussen de afdelingen en studenten en op het aanleren van praktische vaardigheden aan de soms honderden deelnemers.

Online Team Building

 • Heeft uw bedrijf of organisatie telewerkers?
 • Wilt u dat collega’s op verschillende locaties meer samenwerken?
 • Werkt uw personeel in verschillende steden of landen?
 • Ontmoeten uw medewerkers elkaar nooit meer in een ontspannen maar nuttige sfeer?

Kijk dan hier voor informatie over de Lost City Quest, een 2-uur durend Online Team Building programma om de samenwerking tussen uw externe medewerkers te verbeteren.

Voor onze Outdoor Team Building konden organisaties kiezen tussen twee programma’s, die beiden onder deze introductie kort worden toegelicht.

 • De Practical Skills Competitie, die bol staat van praktische uitdagingen zoals knopen leren, brancards bouwen, EHBO toepassen en die kan uitmonden in een enerverende eindstrijd tussen teams met hun zelfgebouwde katapulten.
 • De Build-Your-Boat Uitdaging, waarbij elk team een bedrijf vormt met 5 afdelingen om een boot te financieren en te bouwen waarmee ze nieuwe markten moeten verkennen.

De Practical Skills Competitie

40 to 600+ Deelnemers

Alle deelnemers worden verdeeld in teams van 20 tot 60 personen en krijgen een introductie in de uitdagingen die voor hen liggen.

Maak een brancard

Alvorens de uitdaging aan te gaan, moet elk team eerst basisvaardigheden verwerven. Na het leren van de belangrijkste scoutingknopen, moeten ze een brancard maken die later moet worden gebruikt om een van hun leden te dragen.

EHBO

Een deel van de uitdaging is hoe goed je kunt zorgen voor een teamlid dat een ongeluk heeft gehad.
Iedereen doet hierbij basisvaardigheden op zoals het ontsmetten van een kleine wond en het plaatsen van een pleister, het stoppen van grote bloedingen en het plaatsen van iemand in de veiligheidshouding.

Maak een katapult

Elk team kent hun knopen en moet een sterke, 5-meter lange, katapult maken die in de finale wordt gebruikt.


De Build-Your-Boat Uitdaging

Om medewerkers kennis te laten maken met de problemen van andere afdelingen in hun organisatie hebben we de Bouw-je-Boot Uitdaging ontwikkeld.

Elk team moet een boot maken waarmee ze kunnen uitvaren en nieuwe markten betreden.

Om dit te doen, moeten ze 5 afdelingen creëren:

 • Personeelszaken
 • Voorraadbeheer & Inkoop
 • Financiën
 • Marketing
 • Productie

Personeelszaken

Het begint allemaal bij de afdeling Personeelszaken. Welke vaardigheden en hoeveel mensen zijn er nodig op elke afdeling?

Nadat de werkzaamheden zijn begonnen moeten ze de Financiële Afdeling vragen om voldoende financiering zodat de Afdeling Inkoop het eten en drinken kan kopen dat nodig is om iedereen betrokken en gefocust te houden.

Voorraadbeheer / Inkoop

De Afdeling Inkoop moet ervoor zorgen dat alle materialen beschikbaar zijn voor de Productie Afdeling, voor Marketing en voor Personeelszaken. Om de problemen te ervaren van het krijgen van het juiste product tegen de juiste prijs, moeten ze voor elk artikel de Hindernisbaan van Daring Duck overwinnen om bij de winkel te komen.

Financiën

De Afdeling Financiën moet de Afdeling Inkoop van voldoende geld voorzien voor de benodigde materialen, maar moet ook geld reserveren voor als de Afdeling Personeelszaken drankjes en lunches voor de arbeiders nodig heeft.

Als ze niet genoeg geld hebben, moeten ze een gemotiveerde financieringsaanvraag indienen bij de onafhankelijke Investeerders.

Marketing

Als je een markt betreedt, moet je beslissen wat de boodschap is die je wilt brengen en die boodschap moet je op een aantrekkelijke manier brengen.

De Marketingafdeling moet ervoor zorgen dat hun boot en hun presentatie de meest aansprekende zijn, ze moeten prijzen krijgen van de Afdeling Inkoop, goedkeuring krijgen van de Afdeling Financiën en hun activiteiten plannen met Productie.

Productie

De Productieafdeling moet beslissen welke materialen ze nodig hebben en welke de Inkoopafdeling als eerste moet kopen.

Tijdens de bouw moeten ze rekening houden met de verzoeken van de Afdeling Marketing. Daarnaast moeten ze ervoor zorgen dat hun boot sterk genoeg is om een matroos naar de finale te vervoeren.