Team-building voor telewerkers

 • Heeft uw bedrijf of organisatie telewerkers?
 • Wilt u dat collega’s op verschillende locaties meer samenwerken?
 • Werkt uw personeel in verschillende steden of landen?
 • Ontmoeten uw medewerkers elkaar nooit meer in een ontspannen maar nuttige sfeer?

Dit zijn allemaal redenen waarom effectieve teambuilding in het huidige tijdperk van werken op afstand belangrijker dan ooit is geworden.

Met meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van team building activiteiten voor bedrijven als Volkswagen en Johnson & Johnson, is onze expertise in effectieve team-building programma’s nu ook beschikbaar in boeiende en uitdagende online omgevingen.

Veel HR-managers worden nu geconfronteerd met uitdagingen zoals:

 • Teams vormen van mensen die elkaar in het echt niet zien.
 • Nieuw personeel vertrouwd maken met de waarden en sfeer van het bedrijf.
 • Collega’s op uiteenlopende locaties met elkaar laten samenwerken, niet alleen bij het voltooien van hun eigen taken, maar ook bij het ondersteunen bij elkaars werk.

Samenwerking die vroeger naadloos verliep bij het koffieapparaat, door de deur te openen bij iemand die meer ervaring heeft in een bepaald vakgebied, of gedurende de dress-down Friday, wordt nu gehinderd door afstand en door medewerkers die het werk van collega’s niet durven te onderbreken.


Ons Daring Duck team staat klaar om u te helpen om ook online werkers bij elkaar te krijgen. Met onze online teamactiviteiten komt plezier en samenwerking binnen handbereik voor remote medewerkers.

Onze online teambuilding evenementen zijn gericht op:

 • Motiverende en boeiende activiteiten
 • Samenwerking vergroten
 • Creativiteit stimuleren
 • Probleemoplossend vermogen verbeteren
 • Met als resultaat: effectievere teams.

Bekijk de video voor een korte introductie van onze Lost City Quest of lees hieronder verder.

The Lost City Quest is een boeiend online evenement voor 4 tot 500 deelnemers. Tijdens het 2 uur durende evenement gaan teams van 4 tot 15 personen op zoek naar een oude kroon op een eiland, een onderneming die wordt bemoeilijkt door een route vol uitdagingen.

Er zijn 8 uitdagingen waarbij de score die ze kunnen verdienen afhangt van de keuzes die ze als team hebben gemaakt. Een uitdaging kan intellectueel of fysiek zijn en elke uitdaging wordt ingeleid door een korte, geanimeerde, video.

Elk team van 4 tot 15 personen wordt begeleid door een professionele teambegeleider die uitlegt hoe uitdagingen kunnen worden overwonnen en die het team helpt om er een leuk, actief en coöperatief evenement van te maken.

Halverwege komen de teams bij elkaar voor een update over de huidige situatie waarna ze hun zoektocht voortzetten. Aan het einde is er een evaluatie en beloning van team- en individuele prestaties.

Wilt u uw telewerkers dichter bij elkaar brengen?
Ze elkaar in een andere omgeving te laten leren kennen?
Uitdagingen laten aangaan in een team?
Samen oplossingen laten zoeken?

Neem dan contact met ons op om te bespreken hoe de Lost City Quest ook uw bedrijf kan helpen. We helpen uw collega’s graag om te genieten van teams, of ze nu om de hoek wonen of aan de andere kant van de wereld.

De Lost City Quest is ontwikkeld door Daring Duck Team Building en Renewing Minds Consulting. Met meer dan 10 jaar ervaring in teambuilding en meer dan 30 jaar in Human Resources, hebben we teambuilding evenementen verzorgd voor groepen van 10 tot 600 personen. Al onze team-building activiteiten worden in eigen huis ontwikkeld.

De Lost City Quest is beschikbaar in het Engels, Nederlands en Chinees.

Feedback van Volkswagen
na in-person teambuilding
voor managers van
verschillende locaties.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *