Het meest actieve CADEAU voor tieners

Verras uw favoriete teenager(s) met Avonturen voor buiten (IRL – in real life – activiteiten) op hun telefoon. Voor cadeau-maanden hebben we een unieke Pop-up Cadeau-kaart gemaakt die ervoor zorgt dat u met een van de meest onverwachte cadeaus van dit seizoen komt: 12 weken vol met leuke en veilige uitdagingen voor buiten. Click HIER voorContinue reading “Het meest actieve CADEAU voor tieners”

Voorbeelden van Avonturen

De Avonturen van Daring Duck zijn opgedeeld in tientallen micro-Adventures waarvan je er iedere week een aantal ontvangt. Bij deze micro-Adventures ben je op het ene moment bezig met het maken van een tent en het andere met koken of met het oefenen van eerste hulp. Je activiteiten en uitdagingen zijn dus erg verschillend, maarContinue reading “Voorbeelden van Avonturen”

Onze phone-APP in 15 seconden.

Als lid van Daring Duck International Scouting kunt je je avonturen publiceren in onze speciale Outdoor APP voor smartphones. Je kunt de avonturen van anderen zien, de activiteiten van je vrienden complimenteren, je kan video’s bekijken voor nieuwe uitdagingen en je kan zien welke activiteiten je nog te verwachten staan. Registreer je nu en jeContinue reading “Onze phone-APP in 15 seconden.”

De gedachte achter onze aanpak

Na 10 jaar ervaring met scouting clubs zijn we begonnen met de Online Avonturen en de Adventure Parks. Met de Online Avonturen willen we 4 doelen bereiken: Meer tieners toegang geven tot scouting activiteiten Scouting leiders ondersteunen bij hun activiteiten Een goede kwaliteit leveren voor alle tieners die aan onze activiteiten meedoen Een veilige communityContinue reading “De gedachte achter onze aanpak”