Coaches: Lever spannende programma’s aan je tienerstudenten.

In Nederland adviseren wij jeugd om lid te worden van een van de vele
zeer goede scouting clubs die er hier zijn.

Provide exciting Outdoor Adventures to your teenage students.

Vertaling van de video

Hallo, welkom bij Daring Duck.

Ben je een school of een leraar die op zoek is naar spannende activiteiten voor je tienerstudenten? Blijf dan kijken naar deze video. Je vindt ze hier.

Ik zal beginnen met introduceren wat Daring Duck doet. Na 10 jaar scoutingclubs, zomerkampen en trainingsleiders te hebben geleid, stellen we onze programma’s beschikbaar voor tieners over de hele wereld. Elke week bieden we video’s en instructies voor buitenactiviteiten. Van pionieren tot navigatie, en van EHBO tot internationale sporten. Elke week kunnen je leerlingen iets spannends te doen krijgen, en ze verzamelen sleutels voor deuren die ze openen naar nieuwe kennis en nieuwe vaardigheden.

Maar deze video gaat niet over ‘Wat we doen’. Je kunt meer lezen over ons programma en over onze avonturen op onze website daringduck.com.

Als deze video niet gaat over Wat we doen, waar gaat de video dan over?

Deze video gaat over Waarom we bij Daring Duck doen wat we doen, en waarom we je welkom heten om deze spannende activiteiten aan je leerlingen te geven.

De afgelopen 10 jaar hebben studenten iets gemist. Velen van hen zijn fulltime bezig met hun studieresultaten, en als ze wat vrije tijd hebben, dan wordt die besteed aan sociale media of met het spelen van online games.

Dus wat hebben ze gemist?

De twee belangrijkste dingen die ik zag die ze misten waren: happiness and confidence.

Ik miste de opgewekte houding die mensen krijgen door uitdagingen aan te gaan en te overwinnen en door energieke dingen samen te doen. En alle kennis en vaardigheden die studenten opdoen met studeren en met meer bedreven te worden in computer games, het heeft ze niet opgeleverd dat wat essentieel is om te slagen in het leven: vertrouwen te hebben in jezelf. Vertrouwen dat je kunt slagen met de uitdagingen van het leven.

Gelukkig zag ik dat ook veranderen. In de 10 jaar dat ik scoutingclubs run, heb ik onze studenten zien opbloeien, ik heb ze zien groeien. Misschien is het het beste samen te vatten door wat de onderwijzer van een van onze leden tegen zijn ouders zei: ‘Uw kind neemt altijd initiatief. Wanneer de klas nieuwe activiteiten doet, gaat hij voorop en neemt hij verantwoordelijkheid als leider‘.

Hoe is die verandering tot stand gekomen?

Dat gebeurde door onze jeugdleden praktische vaardigheden aan te leren. Vaardigheden die hen helpen in het dagelijks leven. Van weten wat ze moeten doen bij een ongeval, tot het vinden van de weg in een nieuwe stad..

Van het kunnen kopen van eten en het bereiden van een maaltijd, tot weten hoe je eerste hulp moet verlenen.

En met het verkrijgen van die vaardigheden begonnen onze leden in zichzelf te geloven. Ze kregen vertrouwen in zichzelf. En daarmee werden ze gelukkiger.

Ik wil jou uitnodigen om diezelfde groei bij jouw leerlingen te realiseren en te zien.

Groeien gaat niet over meer kennis hebben. Groeien is een houding. Het is de houding die mensen hebben die er zeker van zijn dat ze uitdagingen aankunnen. Die weten dat ze de vaardigheden hebben, of kunnen opdoen, om te slagen met wat komen gaat.

Om je te helpen die houding bij je leerlingen over te brengen, geeft Daring Duck je elke maand video’s en instructies met de Avonturen van die maand. Ik koos voor video’s omdat ik na jaren docenten opleiden, merkte dat jij bent net als ik: je vergeet dingen. Het scoutingprogramma heeft zoveel verschillende onderwerpen, dat het moeilijk is om in alles vaardig te blijven.

Door video’s te gebruiken, heb je twee manieren om je leerlingen les te geven:

  1. Je kunt de Engelse video’s aan je leerlingen laten zien en dan kunnen ze de uitdaging van die video doen, of
  2. Je kunt de video gebruiken als training voor jezelf. Je opent deuren om je eigen vaardigheden te verbeteren en vervolgens kun je deze vaardigheden aan je leerlingen presenteren.

Elke week krijg je 2 tot 6 korte video’s. Na elke video zijn je leerlingen 3 tot 30 minuten bezig om een ​​uitdaging te voltooien. Zo krijg je wekelijks een programma van 1 tot 1,5 uur.

Wil je je leerlingen helpen om ze voor te bereiden op de uitdagingen waarmee ze in het leven te maken zullen krijgen?
Wil je ze helpen om meer vaardigheden te verwerven door spannende activiteiten te doen?
Wil je ze zien groeien, gelukkiger en zelfverzekerder worden?

Sluit je dan aan bij Daring Duck. Misschien kun je zelfs een Daring Duck-club openen op jouw school of locatie. We zijn er om je te helpen. Met onze programma’s, met de unieke Adventure APP van Daring Duck, met de nodige spullen, met interactieve webinars en met een lange termijn aanpak waar leerlingen en hun ouders enthousiast van worden.

Sluit je aan bij Daring Duck en zie je leerlingen groeien. Ga naar ‘Leiding’ op daringduck.nl voor meer informatie over onze boeiende programma’s voor docenten.

Als iemand je heeft geïntroduceerd bij Daring Duck, vraag hem dan om hun Club-code en vermeld deze wanneer je contact met ons opneemt. Dan krijgen jullie allebei een bonus.

Ik kijk ernaar uit om je te helpen met het aanleren van nuttige vaardigheden aan tieners en met het creëren van de Happiness of Confidence.

Schrijf je nu in en ik zie je spoedig.

Paul Schoe

of

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *